WordPress.org

Hrvatski

Ready to get started?Download WordPress

Nema uvodne slike na artiklu (4 posta)

  1. FrancB
    Član
    Postano prije 2 years #

    Radi se o tome kada postavim jednu temu, na istoj mi se ne prikazuju slike (featured image). To se dešava samo na određenoj temi.
    Kontaktirao sam autora teme koji kaže da je u istoj sve u redu.

    Može pomoć?
    Test link na http://paste.netne.net/

    Primjetit ćete artikl pod nazivom "Testing the all Elements in the Theme" koji bi trebao na home pageu imati i sliku kraj sebe, no ne prikazuje se. Prikaže se samo kada se taj artikl otvori dalje.

    Isto tako niti algiment (poravnanje) za sliku ne odgovara, postavim ga Left on pizdi po svome.

  2. Jurica Zuanovic
    Administrator
    Postano prije 2 years #

    Ok, pogledao sam temu na localhostu i kao prvo, da odmah isključimo iz jednadžbe, jeste li podesili 'Spinner Mag Options' pod izbornikom 'teme'? Točnije, mislim na 'Post options', gdje thumbnail možete postaviti da bude na lijevoj ili desnoj strani, te naravno njegovu veličinu.

    Kao drugo, kad navedeni post, Testing the all Elements in the Theme, otvorite u editoru, da li se u desnom stupcu pojavljuje željena slika u okviru 'featured image'?

  3. FrancB
    Član
    Postano prije 2 years #

    Jeste Jurica, podešeno je da thumbnail bude na lijevoj strani.
    Isto tako u desnom stupcu se pojavljuje odabrana slika u okviru featured image.

    Konačno sam nakon silne potrage našao temu koja bi mi odgovarala kad ono greške.
    Koji bi mu vrag mogao biti?

  4. FrancB
    Član
    Postano prije 2 years #

    Čini se da nema rješenja. Bio sam i na eng. inačici foruma pa nitko ne odgovara. Biti će red pozabaviti se sa Joomlom. Imam osjećaj da je ona manje bugovita.
    Zahvaljujem svima, srdačan pozdrav.

Tema Zatvorena

Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

About this Topic

Tags

Još uvijek nema oznaka.